Öğretmenlerimize Avrupa Okul Eğitimi Platformundan (ESEP) Belgesi

e-Twinning projeleri, Bakanlığımız YEĞİTEK Genel Müdürlügü bünyesinde bulunan ve eTwinning Türkiye faaliyetlerini yürüten Ulusal Destek Servisi tarafından değerlendirmeye alınmakta ve pedagojik yenilik, öğretim programına uyum, okullar arası iş birliği, teknoloji kullanımı, sonuçlar, etki ve belgeleme kriterlerine uygunluğu yönünden incelenmektedir. Gerekli niteliğe sahip olan projeleri yürüten yönetici ve öğretmenler Ulusal/Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmektedir.

Başarılı çalışmaları ile ilimizi, ülkemizde ve Avrupa genelinde üst sıralara yerleşmesini sağlayan, 2022 yılı eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi sahibi öğretmenlerimiz My Literacy Journey projesi ile Gülfer Fazilet UYSAL, Street Games Projesi Lale Sıdar ŞENSES ve Zeynep GÖKALP, Çocuk Kitapları Projesi ile Zeynep GÖKALP Avrupa Okul Eğitimi Platformundan (ESEP) belgesi almaya hak kazanmışlardır.

01.02.2024 43